|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
janusz692
Szeregowiec
|
|
|
nowa strona poświęcona zabytkom średniowiecza i starożytnośc
zapraszam na stronę poświęconą zabytkom średniowiecza i starożytności https://www.medievalheritage.eu
Pią 08 Gru, 2017 19:34
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Daminn
Szeregowiec
|
|
|
Bardzo fajna strona A będą też zabytki np z Niemiec albo ze Szkocji?
Sro 03 Paź, 2018 12:48
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
janusz692
Szeregowiec
|
|
|
Daminn napisał: | Bardzo fajna strona A będą też zabytki np z Niemiec albo ze Szkocji? |
Docelowo plan jest taki żeby umieścić całą Europę a nawet Bliski Wschód więc tak Niestety jest to praca czasochłonna więc nie stanie się to szybko, obecnie pracuje nad Czechami i uzupełnianiem Polski, właśnie po nich planowałem Szkocję lub Węgry, jeszcze nie zdecydowałem które.
Sro 03 Paź, 2018 21:12
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
celjon
Szeregowiec
|
|
|
Toż to sporo pracy przed Tobą
Sro 14 Lis, 2018 17:15
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
janusz692
Szeregowiec
|
|
|
celjon napisał: | Toż to sporo pracy przed Tobą |
Praca na lata. No ale nie od razu Rzym zbudowano
Sro 14 Lis, 2018 18:33
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
płomyk
Szeregowiec
|
|
Powrót do góry |
|
|
janusz692
Szeregowiec
|
|
|
płomyk napisał: | Super portal, nieźle do tego tematu podeszliście. Na pewno będę was odwiedzał co jakiś czas |
Dzięki !
Tylko odpowiednia byłaby liczba pojedyncza, nad całością działałem sam
Pią 16 Lis, 2018 17:10
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
janusz692
Szeregowiec
|
|
|
Po miesiącach pracy ukończyłem zabytki z terenu Czech. Ponad 900 obiektów i 5600 zdjęć, planów, rekonstrukcji, starych rycin.
W międzyczasie poprawionych i rozwiniętych zostało setki starszych wpisów, głównie z terenu Polski i Słowacji. Zapraszam też do zakładki "artykuły" do postów związanych z dawną architekturą, ale też uzbrojeniem i historią w ogóle.
https://medievalheritage.eu/pl/strona-glowna/zabytki/czechy/
Sob 10 Sie, 2019 15:42
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki w tym forum Możesz ściągać pliki w tym forum
|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Redakcja magazynu "Inne Oblicza Historii" nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
|
|