|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
xnitro
Pułkownik
|
|
|
moja firma produkuje reklamy świetlne i często używamy takich i podobnych materiałów. gdyby ktoś potrzebował nietypowych rozwiązań lub wiedzy odnośnie materiałów z mojej dziedziny to chętnie służę pomocą. myślę, że również mogę być pomocny w zakupie wyżej wymienionych w ilościach detalicznych (standard hurtowy to płyta o wymiarach 205 cm x 305 cm).
_________________ bierzcie, a będzie wam dane
Pon 21 Mar, 2011 21:38
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sung1581
Użytkownik zbanowany
|
|
|
Najbardziej rzecz jasna podobają mi się przeszklone specjalnie do tego przeznaczone gabloty. Niemniej jednak nie jest to mały wydatek, dlatego też dobrym rozwiązaniem są specjalne pudełka z wyścielanymi gniazdami.
Czw 20 Mar, 2014 10:29
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
TuanXyz1196
Użytkownik zbanowany
|
|
|
Mi też oczywiście najbardziej podobają się oszklone gabloty, ale niestety raz że są drogie, a dwa trzeba mieć sporo miejsca żeby gdzieś je przechowywać, dlatego też osobiście polecam specjalne klasery
Pon 21 Kwi, 2014 16:33
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
hipertawna78
Użytkownik zbanowany
|
|
|
To prawda gabloty to świetna sprawa... mam jedną i przechowuje w niej moje najcenniejsze skarby, ale niestety są drogie i to prawda trzeba mieć sporo miejsca na ich przechowywanie, ale wszytko wygląda w nich pięknie
Pon 21 Kwi, 2014 19:17
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kosiornik
Moderator Oberst
|
|
|
Polecam gabloty. super to wygląda... Mogę zrobić na zamówienie z podświetleniem lub bez.
Opis załącznika:
|
|
_________________ Pozdrawiam. Mirek.
Pon 30 Maj, 2016 17:53
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Samsala2
Szeregowiec
|
|
|
Na allegro znajdziesz specjalne palety do tego przeznaczenia.
Chociaż kolego wyżej świetne są te Twoje gabloty.
Myślę, że to najlepszy pomysł - nie tylko od przechowywania odznak ale także monet
Zastanawiam się tylko czy każdy lubi je miec powieszone na ścianie
_________________ Jak usunąć cellulit?
Ostatnio zmieniony przez Samsala2 dnia Sro 30 Sie, 2017 13:10, w całości zmieniany 1 raz
Pią 04 Sie, 2017 7:31
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Else
Szeregowiec
|
|
|
Dokładnie, na allegro dużo się tego znajdzie.
___
tematy o seksie
Sro 30 Sie, 2017 11:47
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Anonymous
Gość
|
|
|
To prawda, wystarczy sobie poszukać.
____
NOCLEGI ROZTOCZE
Czw 07 Wrz, 2017 7:45
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki w tym forum Możesz ściągać pliki w tym forum
|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Redakcja magazynu "Inne Oblicza Historii" nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
|
|