|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Goldsucher
Stabsfeldwebel
|
|
|
Wniosek u usunięcie kreski
Cześć
Otrzymałem kreseczke na wniosek moderatora Krecio, Przez niedoczytanie regulaminiu wrzuciłem do tematu sprzedaży, link z odnośnikiem do portalu aukcyjnego
po chwili jeden z użytkowników zacytował mi w temacie regulamin, po czym odrazu przeprosiłem w poście oraz usunałem link
Link wisiał może z godzinkę, jednak odrazu po odczytaniu został usunięty po czym odrazu przyznałem się do błedu i sprawa była szybko zamknięta. Czy konieczne był wniosek Moderatora, oraz przyznanie mi "Kreseczki" ?
Kreseczki otrzymują tutaj Panowie, którzy dosyć chamsko się nawzajem traktują, i nie zbyt ładnie szanują, Konieczne jest wrzucanie mnie za chwilową omyłkę do tego samego wora ?
Proszę o usunięcie kreski, Zawsze byłem kulturalny oraz uczciwy wobec wszystkich użytkowników, Chyba więc niezbyt zasłużyłem aż tak na kreseczke _________________ Pozdrawiam Adrian
Pon 05 Paź, 2015 17:51
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Metz
Porucznik
|
|
|
Adwokatem Goldsucher'a nie jestem, ale podbijam temat. Krecha za coś takiego? I z jakim twardym uzasadnieniem - "Łamanie regulaminu". Serio? _________________ Pozdrawiam
Metz
Wto 06 Paź, 2015 16:59
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
yachfe
Użytkownik zbanowany
|
|
|
zdziwiony?
przecież to forum to farsa. ku samozadowoleniu modów i admina. rządzi się ich prawami które nie stosują do siebie. ogólnie rzecz biorąc króluje bezhołowie, posty nie po linii partii są kasowane, krytyka ichniej władzy jest chowana pod dywan - zasadą jest brak zasad
ale przecież licznik użytkowników forum rośnie (TYLKO) pomimo iż wielu zostało zbanowanych. były słane błagania na adresy tych wyrzuconych o powrót ale nie mogli bo są zbanowani. Debilizm admina do kwadratu. Brak odp zarówno od administracji tego czegoś tutaj jak i redakcja miała to w d...ie. Zatem nie dziwi, że ludzie się też odwrócili od badziewiarzy, pismo padło a i ten portalik gównianym smrodem jedzie. szczęściem są inne lepsze
Wto 06 Paź, 2015 19:00
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
perzot
Major
|
|
|
Metz napisał: | Adwokatem Goldsucher'a nie jestem, ale podbijam temat. Krecha za coś takiego? I z jakim twardym uzasadnieniem - "Łamanie regulaminu". Serio? | Popieram głos Kolegi. Za takie drobne niedopatrzenie odrazu takie upomnienie, to gruba przesada. Tym bardziej, że Kolega Goldsucher przyznał się do błędu i przeprosił. O wiele większe przewinienia pozostawały bez odzewu władz stąd też moje zdziwienie. _________________ Poszukuję nieśmiertelniki: Infanterie-Ausbildungs-Bataillon 96; MG-Ersatz-Bataillon 14; Kraftfahr-Ersatz-Abteilung 12, oraz koperty do odznaczeń za rany.
Pozdrawiam. Sebastian
Wto 06 Paź, 2015 19:09
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
perzot
Major
|
|
|
Re: zdziwiony?
yachfe napisał: | przecież to forum to farsa. ku samozadowoleniu modów i admina. rządzi się ich prawami które nie stosują do siebie. ogólnie rzecz biorąc króluje bezhołowie, posty nie po linii partii są kasowane, krytyka ichniej władzy jest chowana pod dywan - zasadą jest brak zasad
ale przecież licznik użytkowników forum rośnie (TYLKO) pomimo iż wielu zostało zbanowanych. były słane błagania na adresy tych wyrzuconych o powrót ale nie mogli bo są zbanowani. Debilizm admina do kwadratu. Brak odp zarówno od administracji tego czegoś tutaj jak i redakcja miała to w d...ie. Zatem nie dziwi, że ludzie się też odwrócili od badziewiarzy, pismo padło a i ten portalik gównianym smrodem jedzie. szczęściem są inne lepsze | Z całym szacunkiem, ale jeśli Koledze coś nie pasuje, to nikt tu nikogo na siłę nie trzyma. Droga wolna. _________________ Poszukuję nieśmiertelniki: Infanterie-Ausbildungs-Bataillon 96; MG-Ersatz-Bataillon 14; Kraftfahr-Ersatz-Abteilung 12, oraz koperty do odznaczeń za rany.
Pozdrawiam. Sebastian
Wto 06 Paź, 2015 19:14
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Goldsucher
Stabsfeldwebel
|
|
|
Dziekuje Panowie za miłe popracie, słowa oraz zrozumienie i zachowanie się jak normlany człowiek, już na co dzień władza traktuje nas w każdy sposób oby ukarać obywatela, Nawet na forum moderator Krecio musiał złożyć wniosek, aby nabić sobie punkty lub chyba poprostu poprawić sobie samopoczucie, A już zatwierdzenie tej kreski to ścina z nóg
Dla mnie to poprostu jest Absurd, chociaż żyjąc w tym kraju można się naprawde przyzwyczaić. Trudno ewentulanie zostane wrzucony do forumowych "Bandziorów" aby tylko Krecikowi ego nie zmalalo _________________ Pozdrawiam Adrian
Wto 06 Paź, 2015 20:05
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Metz
Porucznik
|
|
|
Niestety forum jest jakie jest i takie już pozostanie. To i tak małe piwo w porównianiu z bezkarnością nijakiego osobnika którego na szczęscie już zbanowano (po prywatnych interwencjach). A o noszeniu symboli sowieckiego reżimu, i obnoszeniu się z tym jakby to było zupełnie normalne nie wspomnę...znacznie poważniejszym łamaniem regulaminu jest wklejenie linku z allegro przez użytkownika który po upomnieniu natychmiast go usunął i przeprosił za pomyłkę. Jednym słowem, żenada _________________ Pozdrawiam
Metz
Sro 07 Paź, 2015 13:29
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Goldsucher
Stabsfeldwebel
|
|
|
Ktoś z Administracji zainteresuje się sprawą, czy totalna olewka ? _________________ Pozdrawiam Adrian
Czw 08 Paź, 2015 16:16
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
e-maus
Moderator Generał brygady
|
|
Powrót do góry |
|
|
Goldsucher
Stabsfeldwebel
|
|
|
e-maus napisał: | Nie płacz
Przejmę wszystkie Twoje krechy , ale nie za friko ... browar za sztukę |
Wyjdzie tylko 1 browar, To nawet lepiej bo kreseczki przyjmiesz na trzeźwo _________________ Pozdrawiam Adrian
Czw 08 Paź, 2015 17:51
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
e-maus
Moderator Generał brygady
|
|
|
Goldsucher napisał: |
Wyjdzie tylko 1 browar, To nawet lepiej bo kreseczki przyjmiesz na trzeźwo |
bądź kolegą , postaraj się o więcej _________________ pzdr. Jacek
http://www.youtube.com/watch?v=O8AWdOhA6Cs
Czw 08 Paź, 2015 18:26
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
krecio
Moderator Commandant
|
|
|
Panie Goldsucher,
Sam się Pan "wystawił" na strzał. To co było publikowane w tym wątku http://forum.ioh.pl/viewtopic.php?p=457054&highlight=#457054 umieścił Pan sam. Intencjonalność takiego ogłoszenia dla mnie jest oczywista. To i zareagowałem tak jak nakazuje tutejsze prawo. Nie bawię się w żadne wartościowanie znaczenia przepisów bo wówczas należałoby z nich zrezygnować całkowicie. A póki co, aż tak rewolucyjnie nie jest. Obraża mnie Pan publicznie oraz prywatnie... No, cóż... taki widać Pański styl. Proszę tylko pamiętać, że nikt z moderatorów nie ma tu uprawnień aby samodzielnie przyznawać takie "laury". To decyzja wspólna ogółu moderacji wyrażona większością głosów. Widać mój wniosek takową większość otrzymał. Ja osobiście do Pana nic nie mam. Nie podoba mi się tylko to co Pan zrobił w tym wątku. I tyle. _________________ pozdr.
krecio
Każdy chciałby znaleźć się w Niebie, tylko nikt nie chce być tam pierwszy
Zamki i pałace
Dolnego Śląska
Pią 09 Paź, 2015 8:33
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Goldsucher
Stabsfeldwebel
|
|
|
No i co z tą kreska ? _________________ Pozdrawiam Adrian
Nie 11 Paź, 2015 21:03
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
krecio
Moderator Commandant
|
|
|
Jeśłi nic nowego się nie pojawi to za rok zniknie samoistnie. _________________ pozdr.
krecio
Każdy chciałby znaleźć się w Niebie, tylko nikt nie chce być tam pierwszy
Zamki i pałace
Dolnego Śląska
Nie 11 Paź, 2015 22:30
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
yachfe
Użytkownik zbanowany
|
|
|
krecio napisał: | Jeśłi nic nowego się nie pojawi to za rok zniknie samoistnie. |
już rozumiesz Goldsucher?
pajacyki kreują się na areopag nieomylnych i wszechwładnych (kolejność dowolna) - ale tak naprawdę to robią tylko krecią robotę
hehehehehe
Sro 14 Paź, 2015 15:17
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Goldsucher
Stabsfeldwebel
|
|
|
yachfe napisał: | krecio napisał: | Jeśłi nic nowego się nie pojawi to za rok zniknie samoistnie. |
już rozumiesz Goldsucher?
pajacyki kreują się na areopag nieomylnych i wszechwładnych (kolejność dowolna) - ale tak naprawdę to robią tylko krecią robotę
hehehehehe |
W pełni rozumiem
bardzo się zawiodłem, że nikt z "Szanownej" administracji oprócz Krecika nie brał udziału w dyskusji, Tutaj forum oprócz szaty graficznej jest daleko za konkurencyjnymi forami gdzie aktywnośc jest x5 większa
Gdzie mam już nabite kilka tysięcy postów, bo IOH traktowałem z dystansem i miałem racje
Niemniej jednak publiczne przeprosiny dla Krecika za dosyć dosadne PW. Dla reszty "Administracji" która tylko obserwuje temat zamiast pomóc, Duży murzyński karniak _________________ Pozdrawiam Adrian
Pią 16 Paź, 2015 0:32
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki w tym forum Możesz ściągać pliki w tym forum
|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Redakcja magazynu "Inne Oblicza Historii" nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
|
|