|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
cavalier1125
Szeregowiec
|
|
|
Brzeg i okolice
Jak w temacie, na wspólne wyprawy okolice Brzegu (woj. opolskie) lub Strzelina czekam na propozycje,Najlepiej z "doświadczeniem poszukiwawczym"
Pią 15 Lis, 2013 21:07
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hary DZ
Kapitan
|
|
|
Przede wszystkim witamy na forum, jakim "asortymentem" jesteś zainteresowany i jak u Ciebie z "doświadczeniem poszukiwawczym"
Nie 17 Lis, 2013 9:52
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
cavalier1125
Szeregowiec
|
|
|
Ja tez Witam Wszystkich ,doświadczenie słabe dopiero zaczynam w tym temacie, potrzebuje nauczyciela _________________ To co dajesz wraca, niekoniecznie w takiej samej postaci
Nie 17 Lis, 2013 23:37
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hary DZ
Kapitan
|
|
|
Najlepszym nauczycielem jest teren, na jakim sprzęcie pomykasz?
Wto 19 Lis, 2013 16:24
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
cavalier1125
Szeregowiec
|
|
|
a na kanarku garette 250 wiem ze teren, tylko samemu nie chce mi się chodzić nudno i za bardzo nie wiem gdzie ... _________________ To co dajesz wraca, niekoniecznie w takiej samej postaci
Wto 19 Lis, 2013 22:01
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
guti33
Szeregowiec
|
|
|
śmigasz jeszcze kolego z wykrywką?ja też jestem z Brzegu...możemy się kiedyś ustawić na wspólne kopanko
Wto 17 Cze, 2014 20:48
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki w tym forum Możesz ściągać pliki w tym forum
|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Redakcja magazynu "Inne Oblicza Historii" nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
|
|