|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fajfer185
Chorąży
|
|
|
problem z at pro garrett
witam mam problem z wykrywaczem at pro garrett
szukam i same kapse znajduje i inne smieci puszki w instrukcji napisane jest ze na skali 80do 99 jest przeznaczona bizuteria a ja same kapse kopie i puszki
Nie 16 Mar, 2014 21:39
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
om79
Hauptmann
|
|
|
jeśli myślałeś, że będziesz znajdywał biżuterię i same drogocenne rzeczy to muszę Cię zmartwić....większość to będą śmieci
proponuję zmienić miejscówkę i życzę dużo cierpliwości
z czasem przyjdą efekty
Nie 16 Mar, 2014 21:53
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
wojo
Podporucznik
|
|
|
Przed wyjściem w pole czy do lasu warto zapoznać się z historią miejsca gdzie chcesz działać . Choćby stare mapy i archiwa dostępne w necie . Bieganie z wykrywką na oślep daje właśnie takie rezultaty . Wykrywacz masz na pewno sprawny . _________________ "Jeszcze nikt nie wygrał wojny umierając za własną ojczyznę. Wojnę wygrywa się kiedy to przeciwnik ginie za jego ojczyznę"
Patton
Nie 16 Mar, 2014 23:34
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
fajfer185
Chorąży
|
|
|
własnie chodze tam gdzie działy sie bitwy pod kockiem woli głuwskiej ale chce nie kpac kapsli i smieci miał byc
teraz mam udezyc pod kozienice pracowałem na drodze podczas poglebiania rowów wykopalem bagnet i duzo łusek i łutki
Pon 17 Mar, 2014 21:30
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
om79
Hauptmann
|
|
|
tak jak pisałem wcześniej śmieci kopie się prawie zawsze i wszędzie
a takie sygnały jak na polmosa możesz mieć też na grube srebro więc lepiej zawsze kopać sygnał o takim ID
pozdrawiam
Pon 17 Mar, 2014 21:57
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
wojo
Podporucznik
|
|
|
Czyli już sam sobie odpowiedziałeś na pytanie : czy wykrywacz jest ok ?
Podejrzewam że poczytałeś trochę na forach , pooglądałeś filmiki jak to inni znajdują biżuterię srebrną i złotą , cenne monety itp. Bądź pewny że nikt się nie będzie chwalił bezowocnym bieganiem po polu przez cały dzień . Trzeba mieć farta aby trafić jakieś złotko . A z tego co piszesz wynika że nastawiasz się raczej na militarkę . _________________ "Jeszcze nikt nie wygrał wojny umierając za własną ojczyznę. Wojnę wygrywa się kiedy to przeciwnik ginie za jego ojczyznę"
Patton
Pon 17 Mar, 2014 23:11
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
fajfer185
Chorąży
|
|
|
witam juz pochodziłem z wykrywaczem i sie nauczyłem i nie kopie smieci a duzo monet znajduje jak ktos jest zbieraczem monet to polecam garett pro tylko trzeba go wyczuc pochodzic z nim a wszystko bedzie wiadomo
Wto 15 Kwi, 2014 15:23
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki w tym forum Możesz ściągać pliki w tym forum
|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Redakcja magazynu "Inne Oblicza Historii" nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
|
|