|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Luckey13
Szeregowiec
|
|
|
Prośba o identyfikację starego rzutnika do przeźroczy
Nie mogę znaleźć żadnych konkretnych informacji. Wiem tylko, że prawdopodobnie pochodzi z lat 60-tych. Znalazłem kilka innych modeli tego producenta(Heinrich Malinski), na stronach muzeów, antykwariatów itp ale tego konkretnego nie ma nigdzie, znalazłem tylko kilka ogólników na jakiejś niemieckiej stronie aukcyjnej, i tylko tam. Nie znam modelu(jedyne co jest napisane, poza producentem, to "malimat" ale to hasło nie prowadzi do niczego, poza wspomnianymi wyżej stronami, więc najwyraźniej to nie jest model, albo jest bardzo mało informacji na jego temat)
Czy ktoś zechce mi pomóc?
Wto 26 Lis, 2013 21:14
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesio
Moderator Porucznik
|
|
|
W enerdowskim podręczniku towaroznawstwa fototechnicznego z 1966 roku w rozdziale o rzutnikach z NRD malimata nie ma (jest jeno Mali-150), więc może jest to model późniejszy.
Nie 02 Lut, 2014 11:16
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników w tym forum Nie możesz ściągać plików w tym forum
|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Redakcja magazynu "Inne Oblicza Historii" nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
|
|