|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dawid159
Administracja Маиор
|
|
|
Rejestracja...
Witam
Właśnie uruchomiona została rejestracja użytkowników Rejestracja ta ma na celu jedynie uzyskanie liczby użytkowników rzeczywiście zainteresowanych projektem. Rejestracja jest w zupełności darmowa a podczas niej jedyne co trzeba podać to nick i adres e-mail Dodatkowo można wyrazić chęć otrzymywania informacji o programie, dzięki czemu informacje o nowej wersji itp. dostaniesz na swoją skrzynkę pocztową
Formularz rejestracji znajduje się tutaj:
http://kolekcjoner.obliczahistorii.pl/index.php?m=5
Pozdrawiam
Dawid
Pon 07 Sie, 2006 14:10
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
John_Brown
Porucznik
|
|
|
Mam pytanie: my, czyli zwykli, szarzy użytkownicy forum też dowiemy się ilu jest użytkowników Kolekcjonera? Zastanwiałem się około ilu może nas być, ale nie mam pojęcia i nie będe strzelał. _________________ "Kwintyliuszu Warusie, oddaj mi moje legiony!"
Pon 07 Sie, 2006 15:34
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dawid159
Administracja Маиор
|
|
|
Tak, będzie informacja na stronie programu ile osób jest zarejestrowanych
Pon 07 Sie, 2006 15:50
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dawid159
Administracja Маиор
|
|
|
Licznik jest już dostępny na stronie programu... jak na razie są 4 osoby
Pon 07 Sie, 2006 21:36
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki w tym forum Możesz ściągać pliki w tym forum
|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Redakcja magazynu "Inne Oblicza Historii" nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
|
|