|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dawid159
Administracja Маиор
|
|
|
Już niedługo reaktywacja ;)
Jako, że teraz na wakacjach będę mieć w miarę dużo wolnego czasu to informuje, że Kolekcjoner został wzięty ostro na warsztat i za jakiś czas (ciężko określić za jaki) powinna pojawić się jakaś nowa wersja, bo z tego co widzę to programik robi się coraz to bardziej popularny
W nowej wersji będą już dostępne podkategorie podkategorii... czyli segregację będzie można przeprowadzić "3 poziomowo"
Wto 13 Cze, 2006 22:01
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
John_Brown
Porucznik
|
|
|
I nie zapomnji o robotach _________________ "Kwintyliuszu Warusie, oddaj mi moje legiony!"
Pią 04 Sie, 2006 11:55
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dawid159
Administracja Маиор
|
|
|
Co masz na myśli 8)
Pią 04 Sie, 2006 11:58
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
John_Brown
Porucznik
|
|
|
No jak już będziesz się na co dzień obracał w towarzystwie poważnych robotów i konstruktorów to zrób też coś na pożytek forum (może trzeba by pomyśleć o medalu za "konstruowanie robotów na użytek forumowiczów" ), np takiego robocika, w sam raz do opuszczania w głąb niezbadanych sztolni. 8) _________________ "Kwintyliuszu Warusie, oddaj mi moje legiony!"
Pią 04 Sie, 2006 22:43
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dawid159
Administracja Маиор
|
|
|
Aaaa o to Ci chodziło Troszkę to ma mały związek z tematem według mnie
Sob 05 Sie, 2006 13:52
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki w tym forum Możesz ściągać pliki w tym forum
|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Redakcja magazynu "Inne Oblicza Historii" nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
|
|