|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
raptor48
Podporucznik
|
|
|
Naprawa ładownicy.
Witam
Kupiłem dosyć ładną ładownicę, niestety paski są pourywane. Doradzcie czym można je skleić. Próbowałem Kropelką oraz Budaprenem i nawet nie chce złapać. Może podlkeić cieniutką skórką od spodu na zakładkę?
Opis załącznika:
|
|
Opis załącznika:
|
|
_________________ Krzysztof
Sob 23 Cze, 2018 14:13
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
e-maus
Moderator Generał brygady
|
|
Powrót do góry |
|
|
raptor48
Podporucznik
|
|
|
Jakoś chociaż delikatnie bym je posklejał.
_________________ Krzysztof
Sob 23 Cze, 2018 17:58
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Indiana Jones
Moderator Oberst
|
|
|
jak posklejasz to nie rozepniesz, nie ma sensu, lepsze nie będzie, ma swój klimat, a jeśli faktycznie się upierasz to chyba jakiś butapren i to z podklejeniem z drugiej strony, ale czy to będzie wyglądać fajnie? raczej nie.
_________________ Pozdrawiam
Przemek
Nie 24 Cze, 2018 6:14
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kromal
Porucznik
|
|
|
Pytanie w jakiej kondycji jest skóra przy ładownicach i te urwanie kawałki? Miękka, elastyczna, czy sucharki? Moim zdaniem, żaden klej tego nie utrzyma, jeśli ma się rozpinać. Jedyną opcja to delikatne szycie i podklejenie od spodu cieniutką warstwą sztucznej skóry.
Ja bym tego nie ruszał.
Nie 24 Cze, 2018 21:25
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki w tym forum Możesz ściągać pliki w tym forum
|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Redakcja magazynu "Inne Oblicza Historii" nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
|
|