Chciałbym pogratulować wszystkim z osobna za uporczywość i zaangażowanie w tworzenia miejsca dla blaszkowców na forum
Szczególnie dziękuję moderatorom, którzy przychylnym okiem spojrzeli na nieśmiertelnikową brać
Tak szybko, patrząc na w bólach rodzący się dział z bronią białą, spodziewałem się co najmniej kilkumiesięcznego czasu oczekiwania, a tu taka niespodzianka.
No niech mnie ktoś uszczypnie. Nie spodziewałem się tak szybkiej reakcji. Niech się dział prężnie rozwija. _________________ Poszukuję nieśmiertelniki: Infanterie-Ausbildungs-Bataillon 96; MG-Ersatz-Bataillon 14; Kraftfahr-Ersatz-Abteilung 12, oraz koperty do odznaczeń za rany.
Pozdrawiam. Sebastian
Fajna sprawa i głównie dlatego się tu znalazłem Witam wszystkich _________________ "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Przerzucam właśnie starsze wątki z działu "ekwipunek". Na razie udało mi się przenieść materiał z ostatnich 10 stron. Ponieważ absorbuje to wiele czasu w wolnych chwilach w kolejnych dniach będę przenosił resztę.
Nasunęła mi się taka uwaga, że dobrze byłoby w przyszłych tematach w tytule wpisywać od razu skrót z blaszki, którą chcemy dać zidentyfikować. Po tych skrótach stworzy się nam od razu piękna baza danych. Obecnie prawie wszystkie wątki noszą tytuły: "Blaszka do ID", "Dwa nieśmiertelniki do identyfikacji", "Nieśmiertelnik do identyfikacji" itd. itp. Jest to kompletnie nieprzejrzyste. Stąd też moja prośba do Wszystkich o odpowiednie tytułowanie tematów skrótami nieśmiertelników. Dziękuję.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Możesz usuwać swoje posty Możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki w tym forum Możesz ściągać pliki w tym forum
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Redakcja magazynu "Inne Oblicza Historii" nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.