|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rast
Oberschütze
|
|
|
SAPERKI BLACK ADA
Witam poszukiwaczy - w miesięczniku POSZUKIWACZE reklamowane są saperki firmy BLACK ADA. Mam pytanie do kolegów, jaka jest Wasza opinia o tym sprzęcie. Która z saperek tej firmy najlepiej nadaje się do naszych celów. _________________ Noblesse oblige
Nie 29 Wrz, 2013 10:43
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Strugu
Porucznik
Posty: 651 Pochwał: 3 Skąd: Przemyśl Archiwum: Rozkradli Niemcy
|
|
Powrót do góry |
|
|
jms-bytom
Moderator Major
|
|
|
Re: SAPERKI BLACK ADA
rast napisał: | Która z saperek najlepiej nadaje się do naszych celów. |
To jest tak uzaleznione od wielu czynnikow ze....
np Digger nie sprawdza mi sie na kamienistej glebie.
wielkosc saperki dobierz do tego co chcesz kopac-wiadomo ze przy militarce nakopiesz sie wiecej niz przy monetkach....
Nie znam firmy ciekawe jak z jakoscia bo design maja niezly. _________________ „Będziecie zabijani, tak jak wy zabijaliście, będziecie bombardowani tak jak i wy bombardowaliście" - Osama Bin Laden
Pon 30 Wrz, 2013 19:41
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
rast
Oberschütze
|
|
|
SAPERKI BLACK ADA
Dziękuję za informacje. Dotychczas używałem saperki FISKARS (ok. 6 lat) trochę się jednak zużyła i zaczęła lekko rdzewieć. Dlatego szukam czegoś nowego z przeznaczeniem można to nazwać "uniwersalna". _________________ Noblesse oblige
Wto 01 Paź, 2013 7:07
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
rast
Oberschütze
|
|
|
SAPERKI BLACK ADA
Witaj STRUGU, dzięki za podpowiedź, dzisiaj otrzymałem polecaną przez Ciebie (SAPERKA ŁOPATA SZPADEL FIBERGLASS ŁOPATKA) - jest super. W wekend sprawdzę w terenie..... _________________ Noblesse oblige
Wto 08 Paź, 2013 20:07
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Strugu
Porucznik
Posty: 651 Pochwał: 3 Skąd: Przemyśl Archiwum: Rozkradli Niemcy
|
|
|
Miło, że mogłem pomóc
Sob 12 Paź, 2013 9:15
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
xnitro
Pułkownik
|
|
|
Miałem taką (zgubiłem) i generalnie też byłem z niej bardzo zadowolony. Pamiętaj jednak, że w zamarzniętą glebę jej nie wbijesz. _________________ bierzcie, a będzie wam dane
Nie 10 Lis, 2013 18:01
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki w tym forum Możesz ściągać pliki w tym forum
|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Redakcja magazynu "Inne Oblicza Historii" nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
|
|