Zaczynam taki przyklejony watek w ktorym bedzie mozna zidentyfikowac narzedzia czy inne przedmioty.
Na dzis nie wiem co to jest-wydaje mi sie ze to "lamak" do szkla witrazowego.... ale????
metal-3,5x8,5 calosc 19,5 cm _________________ „Będziecie zabijani, tak jak wy zabijaliście, będziecie bombardowani tak jak i wy bombardowaliście" - Osama Bin Laden
Okazalo sie ze to SZRANKOWNICA do ustawiania zebow pił. _________________ „Będziecie zabijani, tak jak wy zabijaliście, będziecie bombardowani tak jak i wy bombardowaliście" - Osama Bin Laden
Ja ogólnie miałem też coś podobnego, nie wiem czy to kogoś zainteresuje, ale sprzedałem ten antyk, więc polecam skup antyków których nie potrzebujemy. Myślę, że jeśli ktoś ma coś wartościowego i nie potrzebuje to może nieźle zarobić. A dla tych którzy chcą kupić m.in. obrazy to też coś się znajdzie, niech tylko ktoś da znać na pocztę.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników w tym forum Nie możesz ściągać plików w tym forum
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Redakcja magazynu "Inne Oblicza Historii" nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.