|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
teena1076
Użytkownik zbanowany
|
|
|
Wszystko byłoby w porządku, gdyby firma bardziej skupiała się na obsłudze klientów, a nie na robieniu sobie reklamy, która po prostu kłamie i wprowadza ludzi w błąd! Takie postępowanie nie zachęca do kupowania!
Wto 15 Kwi, 2014 11:55
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
RUBIEQWE2919
Użytkownik zbanowany
|
|
|
Witam wszystkich serdecznie! widzę, że wątek jest bardzo popularny. dziękuję autorowi, ponieważ można tutaj znaleźć bardzo dużo przydatnych informacji, dobre publikacje ciężko znaleźć, dobrze mieć takie źródło.
Pon 28 Kwi, 2014 13:01
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
bestmellisa2282
Użytkownik zbanowany
|
|
|
Polecaną tu książkę ,,Rzym za kilka denarów dziennie" czytałam i mogę ją z czystym sumieniem polecić każdemu, kto ma ochotę choć na chwilę przenieść się w czasy starożytnego Rzymu.. wtedy to się żyło.. zupełnie inaczej, inne wartości, inne zasady, cały świat dookoła inny...
Pon 05 Maj, 2014 11:32
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
NETVICKIE2142
Użytkownik zbanowany
|
|
|
Miał ktoś z Was styczność z książką autorstwa N.G.L Hammond - "Starożytna Macedonia" według mnie to naprawdę fajna pozycja książkowa, która przybliża nam starożytny świat i rzeczywistość z tamtych czasów, polecma serdecznie:)
Sro 14 Maj, 2014 13:12
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
kata89
Gość
|
|
|
Ja polecam książkę Prusy albo dzieje i języki ludów starożytnych., A jak ktoś jest z tej okolicy to dzieje i zarys Warmia i Mazury na przełomie wieków.( instytucja w Olsztynie to wydała na przełomie chyba lat 50/60
Sro 21 Maj, 2014 13:31
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gutex
Podporucznik
|
|
|
Vercellae 101 p.n.e.-Pawła Rochali trochę trudno się czyta miejscami ale opisana jest reforma Mariusza, i pokonanie plemion Cymbrów i Teutonów.
Czw 25 Wrz, 2014 12:51
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
ciekawy123
Szeregowiec
|
|
|
Ciekawy temt
Fajny temat, wyłapałem tu już sporo książek o których nie słyszałem, muszę je tylko zdobyć i trzeba brać się do czytania.
Pią 08 Maj, 2015 11:08
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
kowal43
Szeregowiec
|
|
|
[quote="nabuchodonozor"]Polecam książkę ,,Rzym za kilka denarów dziennie" - pisana z perspektywy przewodnika dla turystów po starożytnym Rzymie. Bardzo ciekawe i świeże spojrzenie Czyta się miło i wciąga.
Oj zgadzam się w pełni. jedna z ciekawszych książek w tej tematyce.
Czw 31 Mar, 2022 18:00
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki w tym forum Możesz ściągać pliki w tym forum
|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Redakcja magazynu "Inne Oblicza Historii" nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
|
|