|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
LEE
Chorąży

|
|
|
Bagnet do identyfikacji
Witam szanownych kolegów mam problem z tym bagnetem niby że to do karabinu SVT-40 do tego jeszcze poniklowany
Ostatnio zmieniony przez LEE dnia Sob 16 Kwi, 2022 8:21, w całości zmieniany 3 razy
Pią 15 Kwi, 2022 16:18
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
LEE
Chorąży

|
|
|
zastanawiam się czy to nie jest jakaś przeróbka LWP
Pią 15 Kwi, 2022 19:22
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
EK75
Oberfeldwebel

|
|
|
Witam prawdo podobnie paradny,defiladowy ale poczekaj na opinie mądrzejszych na pewno nie LWP ,
Sob 16 Kwi, 2022 5:54
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
LEE
Chorąży

|
|
|
Jedno jest pewne że to paradny bagnet Sowiecki SVT-40 z okresu II wojny światowej, może po 1945 poddany typowej przeróbce na bagnet Kompanii Reprezentacyjnej Ludowego Wojska Polskiego, ciekawy jestem opinii mądrzejszych kolegów w temacie, nie mam Perkuna , czy Radom , więc może ten spolszczony rusek będzie pierwszym moim polskim bagnetem , oczywiście jak to się potwierdzi , bardzo bym się ucieszył
Sob 16 Kwi, 2022 9:24
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Barrel
Szeregowiec

|
|
|
Prośba o identyfikację bagnetu
Pon 30 Sty, 2023 23:16
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zegarnik
Sierżant

|
|
|
Portugalia 1904.
Wto 31 Sty, 2023 17:21
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników w tym forum Nie możesz ściągać plików w tym forum
|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Redakcja magazynu "Inne Oblicza Historii" nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
|
 |