| | FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Rangi | Rejestracja | Profil | Wiadomości | Zaloguj
Linki | Ekipa | Regulamin | Galeria | Artykuły | Katalog monet | Moje załączniki

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kudi
Moderator
Captain

Captain





Posty: 1016
Pochwał: 1
Skąd: wawa
Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

Wolfenstein po sieci - szukamy chetnych

z kilkoma osobami postanowilismy w koncy doprowadzic do finalu nasze plany i umowic sie wreszcie na wieczory przy Wolfensteinie.
Jest ogolnie dostepny dodatek Wolfenstein Enemy Territory.
Nie trzeba miec wersji podstawowej. Gre mozna sciagnac z sieci. Podaje kilka skrotow:

http://www.gamestar.pl/ftp/download/gry_1441/Wolf_ET.zip
http://pliki.lem.com.pl/wolfet.exe
http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/et/official/WolfET.exe

ostrzegam tylko ze plik ma okolo 220 MB

proponuje sciagac te wersje i nie patchowac jej niczym zeby wszystkim zgadzaly sie wersje.

Naszym pomyslem jest zeby chetni sciagneli te gre, przez kilka dni zaznajomili sie z jej walorami (ci ktorzy nie grali), a pod koniec tygodnia moglibysmy umowic sie na rozgrywke.
Tu tkwi maly problem. Potrzebny jest komputer ze stalym IP, ktory posluzylby jako serwer. Ja mam cos czego nie da sie uzyc. kruku ma zmienne IP.
Czy ktos moze sie przysluzyc dobrej sprawie? Uśmiech

mogloby byc milo gdybysmy spotkali sie na wspolnej kilkunasto (dziesiecio?) osobowej rozgrywce Uśmiech

dajcie znac jak macie jakis pomysl i poinformujecie innych zainsteresowanych

pozdr
robert_kudelski

_________________
pozdr
robert_kudelski
...z nową stroną www.eksplorator.com,
używający sprzętu firmy PenElektonik

Wto 26 Paź, 2004 10:24

Powrót do góry
reksio.pl
Gość

Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

Kudi chetnie sie spotkam.
Pozdr.
reksio.pl

Sro 27 Paź, 2004 20:39

Powrót do góry
KunzT
Gość

Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

Ja mam chyba stałe, ale jak próbuje założyć serwer to wychodzi mi do windowsu i wyskakuje error. Może wy coś na to poradzicie?


Opis załącznika:
error

Sob 30 Paź, 2004 19:29

Powrót do góry
pacooh
Gość

Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

a może patch...

http://www.enemyterritory.pl/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=selectcat&cat=2

...pomoże

Pon 01 Lis, 2004 22:34

Powrót do góry
marecki
Gość

Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

hej !!

mam stałe ip ale robi mi się podobnie error

Pią 12 Lis, 2004 18:32

Powrót do góry
kruku
Podporucznik

Podporucznik





Posty: 316
Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

no i moi mili co sie dzieje z tym graniem ???? chetnie zastrzelilbym jakiegos niemca jeszcze w starym roku ! Uśmiech


Pozdrawiam

_________________
kruku
---------------------
Wortal Poszukiwaczy Skarbów
www.poszukiwania.pl

Sro 22 Gru, 2004 0:39

Powrót do góry
Gość


Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

Sprawe nadał niejaki kudi ale widze że tylko gadać potrafi Bardzo szczęśliwy

Pozdr.
reksio.pl

Sro 22 Gru, 2004 18:58

Powrót do góry
Gość


Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

Zawsze można wejść na jakiś publiczny serwer:idea:, jest bardzo dożo pustych, napewno by się coś znalazło. Ale wtedy bez patha się nie obejdzie.

Wto 28 Gru, 2004 0:12

Powrót do góry
Dagi
Redakcja
Szeregowiec

Szeregowiec




Posty: 13
Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

ja też strzeliłabym paru angoli

Wto 28 Gru, 2004 0:22

Powrót do góry
ronin33
Gość

Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

Jezeli juz ktos nie moze sie doczekac do tej wojenki to proponuje
www.youplaygames.com
Rejestracja platna, ale mozna tez przy dobrej grze zarobic trocha kasy. Pozdrawiam i zycze wszystkim: Darzbor! Bardzo szczęśliwy

Czw 30 Gru, 2004 12:55

Powrót do góry
kudi
Moderator
Captain

Captain





Posty: 1016
Pochwał: 1
Skąd: wawa
Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

...

do reksio.pl: nie mam mozliwosci postawienia serwera chyba jasno to sformulowalem

tez bym pogral na jkims "naszym" serwerku ale jak sami widzicie niektorzy maja problemy z jego postawieniem, a inni nie maja stalego IP

_________________
pozdr
robert_kudelski
...z nową stroną www.eksplorator.com,
używający sprzętu firmy PenElektonik

Czw 30 Gru, 2004 13:13

Powrót do góry
panzerwerk
Gość

Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

Proponuje coś takiego(jestem stałym graczem ET i coś wiem):
- znajdujemy jakiś odosobniony zwykle serwer już POSTAWIONY
- ustalamy godziny
-wbijamy i gramy Uśmiech
plan jest prosty. Podam adresy IP takich opuszczonych serwerów:

-195.116.90.25:27960
-213.76.164.248:27961
-81.15.220.15:27961

te są spoko. może jakiś weekend pykniemy partyjkę Bardzo szczęśliwy

Pią 21 Sty, 2005 17:17

Powrót do góry
kudi
Moderator
Captain

Captain





Posty: 1016
Pochwał: 1
Skąd: wawa
Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

..

Ja jestem za. Wyprobuje w tygodniu podane przez Ciebie serwery i moze uda nam sie spotkac na jedynm z nich. W weekend mozna umowic sie na jednym serwerze i troche postrzelac.
_________________
pozdr
robert_kudelski
...z nową stroną www.eksplorator.com,
używający sprzętu firmy PenElektonik

Sob 22 Sty, 2005 14:09

Powrót do góry
Black_Moon
Gość

Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

Wymagania sprzetowe

Chlopaki ja chetnie, ale mam słabego kompa jeżeli 233Hz i 32 Ram można w ogóle nazwac kompem.Moze po prostu duzym kalkulatorem Uśmiech Myślicie, że odpale te gierke?

Pozdro

Sob 22 Sty, 2005 17:30

Powrót do góry
kudi
Moderator
Captain

Captain





Posty: 1016
Pochwał: 1
Skąd: wawa
Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

czesc
wydaje mi sie ze nie ma szans
chyba ze na najslabszej jakosci grafice, ale 32 RAMu to strasznie malo...
ale w grze duzo sie dzieje wiec nie wiem czy Twoja karta graficzna i procesor zdaza przerabiac dane Uśmiech

_________________
pozdr
robert_kudelski
...z nową stroną www.eksplorator.com,
używający sprzętu firmy PenElektonik

Nie 23 Sty, 2005 3:32

Powrót do góry
panzerwerk
Gość

Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

No tak, to najczęściej spotykany problem o ile wiem- wymagania :/ ja mam 1,2 GhZ, 256 MB ram i GeForce 4 64 Bardzo szczęśliwy ale to moja perełka heh. na takim sprzecie wyszstko hula na pełnych detalach itp. Ja tłukę sie cały czas po sieci na tym właśnie moim nicku od klanu do klanu, od serwera do serwera, ale raczej na polskich siedze (popodkręcajcie sobie sprzęcior panowie to pogramy Uśmiech)

Czw 03 Lut, 2005 23:40

Powrót do góry
kudi
Moderator
Captain

Captain





Posty: 1016
Pochwał: 1
Skąd: wawa
Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

panzerwerk
to sprobujmy na tym pierwszym ktory podales...
-195.116.90.25:27960
jesli oczywiscie bedzie dzialal...
moze od 22??

_________________
pozdr
robert_kudelski
...z nową stroną www.eksplorator.com,
używający sprzętu firmy PenElektonik

Pią 04 Lut, 2005 11:45

Powrót do góry
kudi
Moderator
Captain

Captain





Posty: 1016
Pochwał: 1
Skąd: wawa
Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

gramy?

piatek 11 luetgo...
mozemy sprobowac ?
mam aktywny IP.
jesli ktos ma ochote to mozemy powiedzmy od 23.00 zaczac

wpiszcie adres serwera


62.121.125.104:4672

jesli ktos bedzie chcial szukac to nazwe serwer kudi_PL

moze w koncu sie uda...

_________________
pozdr
robert_kudelski
...z nową stroną www.eksplorator.com,
używający sprzętu firmy PenElektonik

Pią 11 Lut, 2005 20:44

Powrót do góry
kudi
Moderator
Captain

Captain





Posty: 1016
Pochwał: 1
Skąd: wawa
Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

wstepna proba sie nie powiodla.
kuruku nie mogl sie podlaczyc.

nie mam koncepcji.
ale o 23.00 bede wlaczony.
moze komus sie uda przylaczyc

_________________
pozdr
robert_kudelski
...z nową stroną www.eksplorator.com,
używający sprzętu firmy PenElektonik

Pią 11 Lut, 2005 21:44

Powrót do góry
kudi
Moderator
Captain

Captain





Posty: 1016
Pochwał: 1
Skąd: wawa
Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

panzerwerk
na podane przez Ciebie serwery nie moglem sie podlaczac...
cos przelsaduje nas pech albo "straznicy" Uśmiech

_________________
pozdr
robert_kudelski
...z nową stroną www.eksplorator.com,
używający sprzętu firmy PenElektonik

Pią 11 Lut, 2005 21:48

Powrót do góry
panzerwerk
Gość

Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

sorka żem się nie odzywał długo ale w austri hulałem Uśmiech Proponuje takowo:
12.03.05 o godzinie 19.00 czyli za tydzień

- 83.230.23.234:27961 tutaj- serwer nazywa się RA hosted by debacom
- 62.121.125.104:4672 tudzież na serw kudiego o tej samej godzinie.

ja bede sziedział tam. ten serwer jest zawsze prawie pusty i całkiem szybki (u mnie nieźle śmiga) czekam na odpowiedzi chętnych, a kudi ty daj znać czy wchodzisz w to stawianie serwera.
pozdrawiam

Sob 05 Mar, 2005 3:24

Powrót do góry
kudi
Moderator
Captain

Captain





Posty: 1016
Pochwał: 1
Skąd: wawa
Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

pojawie sie na jednym z tych serwerow. potestuje w tygodniu i dam znac ktory chodzi u mnie. mam nadzieje ze w koncu sie gdzies spotkamy Uśmiech
_________________
pozdr
robert_kudelski
...z nową stroną www.eksplorator.com,
używający sprzętu firmy PenElektonik

Sob 05 Mar, 2005 10:51

Powrót do góry
czajna
Starszy szeregowiec

Starszy szeregowiec





Posty: 31
Skąd: Kluczbork
Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

Ja też jestem chętny!!!
Podajcie tylko gdzie i kiedy Uśmiech

Sob 05 Mar, 2005 16:08

Powrót do góry
panzerwerk
Gość

Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

popatrz dwa posty do góry Uśmiech

Sob 05 Mar, 2005 20:48

Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki w tym forum
Możesz ściągać pliki w tym forum



Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum.
Redakcja magazynu "Inne Oblicza Historii" nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.