| | FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Rangi | Rejestracja | Profil | Wiadomości | Zaloguj
Linki | Ekipa | Regulamin | Galeria | Artykuły | Katalog monet | Moje załączniki

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dawid159
Administracja
Маиор

Маиор





Posty: 2301
Pochwał: 4
Skąd: Wrocław / Kłodzko
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

Ile osób jest na czacie :)

Od dzisiaj na dole strony głównej dostępne jest info ile osób aktualnie znajduje się na czacie, dzięki czemu można zorientować się jaka jest szansa na dyskusje bez wchodzenia na czata Wink

Sro 04 Maj, 2005 11:42

Powrót do góry
katrol
Podporucznik

Podporucznik





Posty: 337
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

No można, można.........tylko calutki czas jest: "Liczba osob na czacie: 0"
_________________

Czw 05 Maj, 2005 15:07

Powrót do góry
Dawid159
Administracja
Маиор

Маиор





Posty: 2301
Pochwał: 4
Skąd: Wrocław / Kłodzko
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

Osoby zbierają się tam wieczorem tak koło 21-22 wtedy sprawdź Wink Wczoraj było chyba z 13 osób w pewnym momencie Wink

Czw 05 Maj, 2005 15:11

Powrót do góry
katrol
Podporucznik

Podporucznik





Posty: 337
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

Nawet...

... jeżeli się czat ożywi, to nie dla mnie. Mi niestety niedziała Smutny
_________________

Czw 05 Maj, 2005 21:10

Powrót do góry
archiwista
Starszy sierżant

Starszy sierżant





Posty: 109
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

Pojawia mi sie komunikat: applet not found chociaz jeszcze wczoraj mi dzialalo Smutny
_________________
status: banned

Czw 05 Maj, 2005 21:47

Powrót do góry
Dawid159
Administracja
Маиор

Маиор





Posty: 2301
Pochwał: 4
Skąd: Wrocław / Kłodzko
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

karol napisał:
... jeżeli się czat ożywi, to nie dla mnie. Mi niestety niedziała Smutny
Przyznam się, że szklane kule w tych czasach dosyć kiepsko działają
Rolling Eyes Dlatego jak byś opisał co się dzieje, jaki błąd itp. otrzymujesz to myślę, że dojdziemy dlaczego nie dziala Wink

EDIT: Odnośnie tego aplet not found - wygląda to na brak javy w systemie, może inną przeglądarke uruchomiłeś albo wywaliłeś jave, albo po prostu polchat znowu nawala Wink

Czw 05 Maj, 2005 21:54

Powrót do góry
archiwista
Starszy sierżant

Starszy sierżant





Posty: 109
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

Mam opere 8 z java... przynajmniej na czat onet moge wejsc.
_________________
status: banned

Czw 05 Maj, 2005 22:04

Powrót do góry
Dawid159
Administracja
Маиор

Маиор





Posty: 2301
Pochwał: 4
Skąd: Wrocław / Kłodzko
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

archiwista napisał:
Mam opere 8 z java... przynajmniej na czat onet moge wejsc.

A próbowałeś wejść troche później Question Widzę, że w tej chwili chodzi ja niestety nie moge nic poradzić na niedziałającego czata, gdyż jest to czat z polboxu - więc jeżeli nie działa to albo wina serwera na którym jest czat albo coś z systemem, ale skoro onet u Ciebie działa to nie mam pojęcia co to moze być, ale może tylko chwilowy efekt skoro wcześniej działało Wink

Czw 05 Maj, 2005 22:34

Powrót do góry
archiwista
Starszy sierżant

Starszy sierżant





Posty: 109
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

godzina 10:46 weszlem na czat bez problemu, nie wiem czemu wieczorem nie moglem Question
_________________
status: banned

Pią 06 Maj, 2005 10:45

Powrót do góry
Dawid159
Administracja
Маиор

Маиор





Posty: 2301
Pochwał: 4
Skąd: Wrocław / Kłodzko
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

Wczoraj może tak jednorazowo tylko było Uśmiech Spróbuj dzisiaj może zadziała, a jeżeli nie to będzie to dosyć dziwna sytuacja Wink

Pią 06 Maj, 2005 10:49

Powrót do góry
archiwista
Starszy sierżant

Starszy sierżant





Posty: 109
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

Noo aktualnie jestem na czacie Bardzo szczęśliwy sproboje wejsc wieczorem.
_________________
status: banned

Pią 06 Maj, 2005 11:01

Powrót do góry
katrol
Podporucznik

Podporucznik





Posty: 337
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

Jaki błąd........żaden mi się nie pojawia ??!! Chciałem dać screena, ale nasepny błąd wyskakuje że "niewłaściwy format". Wchodzę na czat i mi się pojawia wszystko (stronka, baner reklamowy na dole) ale w miejscu pola czatu pojawia mi się dobrze znany znaczek czerwonego "x" na biały tle..... Evil or Very Mad
_________________

Pią 06 Maj, 2005 16:38

Powrót do góry
Dawid159
Administracja
Маиор

Маиор





Posty: 2301
Pochwał: 4
Skąd: Wrocław / Kłodzko
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

karol napisał:
w miejscu pola czatu pojawia mi się dobrze znany znaczek czerwonego "x" na biały tle..... Evil or Very Mad
Czat onetu Ci działa Question Bo to też wygląda na brak javy na pierwszy rzut oka Wink

Pią 06 Maj, 2005 17:34

Powrót do góry
prezesszczepan
Лейтенант

Лейтенант





Posty: 386
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

Czasem wywala ten błąd,to błąd javy i jest on spowodowany przez Polchat. Poprostu zainstaluj sobie program do czata i wszystko będzie grało np. Ikari można go pobrać z http://www.ikari.pl/download.php
_________________
[b:3f0d1b7ecc]Pozdrawiam Wojtek[/b:3f0d1b7ecc]

!!! zobacz tu koniecznie zanim pomyślisz o administratorze!!!!

Pią 06 Maj, 2005 22:34

Powrót do góry
katrol
Podporucznik

Podporucznik





Posty: 337
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

Laughing Twisted Evil Laughing
Javy nie miałem
Laughing Twisted Evil Laughing

_________________

Sob 07 Maj, 2005 11:29

Powrót do góry
Dawid159
Administracja
Маиор

Маиор





Posty: 2301
Pochwał: 4
Skąd: Wrocław / Kłodzko
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

karol napisał:
Javy nie miałem
To było oczywiste Wink Ten znaczek czerwonego X zawsze oznacza brak czegoś Wink

Sob 07 Maj, 2005 11:38

Powrót do góry
katrol
Podporucznik

Podporucznik





Posty: 337
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

Dawid napisał:
Ten znaczek czerwonego X zawsze oznacza brak czegoś

Czegoś brakuje.............tylko ciekawe czego...... Twisted Evil

Nawet jak czegoś brakuje, to nie zawsze wiadomo czego.

_________________

Sob 07 Maj, 2005 11:52

Powrót do góry
Dawid159
Administracja
Маиор

Маиор





Posty: 2301
Pochwał: 4
Skąd: Wrocław / Kłodzko
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

karol napisał:
Nawet jak czegoś brakuje, to nie zawsze wiadomo czego.
Najczęściej jest to wirtualna maszyna javy (czaty itp.) albo flash player plugin (różne banerki, animacje itp) Jak masz te 2 rzeczy to raczej nie będzie Ci niczego brakować Wink

Sob 07 Maj, 2005 11:58

Powrót do góry
jms-bytom
Moderator
Major

Major





Posty: 2149
Pochwał: 4
Skąd: Bytom
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

Najwiecej osob jest raczej kolo 22.00 a nawet pozniej.Zapraszam wtedy.
Flesz to do emotikonow-ale Java WM jest niezbedana
najlepiej pobrac najnowsza z www.sun.com

Sob 07 Maj, 2005 22:44

Powrót do góry
jms-bytom
Moderator
Major

Major





Posty: 2149
Pochwał: 4
Skąd: Bytom
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

Licznik zle wskazuje-obecnie jest 5 osob na czacie a tu widze 1??
Czy widzi tylko osoby przekierowywane z tego forum

Sob 07 Maj, 2005 23:17

Powrót do góry
katrol
Podporucznik

Podporucznik





Posty: 337
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

jms-bytom napisał:
Flesz to do emotikonow-ale Java WM jest niezbedana
najlepiej pobrac najnowsza z www.sun.com


Flash'a to mam, Jave też już mam i mi chodzi czat ładnie Wink

_________________

Nie 08 Maj, 2005 12:43

Powrót do góry
Dawid159
Administracja
Маиор

Маиор





Posty: 2301
Pochwał: 4
Skąd: Wrocław / Kłodzko
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

jms-bytom napisał:
Licznik zle wskazuje-obecnie jest 5 osob na czacie a tu widze 1??
Czy widzi tylko osoby przekierowywane z tego forum
Licznik wykrywa liczbe osób na forum na podstawie skryptu napisanego przez ...... nikogo innego jak polchat Wink Skoro sam czat potrafi nawalać to co tu dopiero mówić o jakimś tam małym skrypcie Wink A może po prostu nie odświeżyłeś strony Wink Licznik u nas dziala na takiej samej zasadzie jak na PS.com także wartości powinny być podobne Wink

karol napisał:
Flash'a to mam, Jave też już mam i mi chodzi czat ładnie Wink
Już to pisałeś Wink

Nie 08 Maj, 2005 12:54

Powrót do góry
katrol
Podporucznik

Podporucznik





Posty: 337
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

Dawid159 napisał:
Już to pisałeś Wink


Gdzie wcześniej napisałem że chociaż Flash'a mam ??

Twisted Evil Exclamation Twisted Evil

_________________

Nie 08 Maj, 2005 13:18

Powrót do góry
Dawid159
Administracja
Маиор

Маиор





Posty: 2301
Pochwał: 4
Skąd: Wrocław / Kłodzko
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

Chodziło mi o jave Wink

Nie 08 Maj, 2005 13:24

Powrót do góry
katrol
Podporucznik

Podporucznik





Posty: 337
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Odpowiedz z cytatem

To rzeba bylo zrobić cytat tylko z Javą, a nie :
karol napisał:
Flash'a to mam, Jave też już mam i mi chodzi czat ładnie
trzeba było zrobić :
karol napisał:
Jave też już mam


Exclamation Exclamation Exclamation

_________________

Nie 08 Maj, 2005 14:33

Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki w tym forum
Możesz ściągać pliki w tym forum



Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum.
Redakcja magazynu "Inne Oblicza Historii" nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.