|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tompress
Lieutenant Colonel

|
|
|
matthew napisał: | /.../ Jak sie okazuje Walter S. byl rowniez pisarzem i nawet zdazyl napisac swoja autobiografie. Akurat udalo mi sie ja trafic ale ze jest ona wydana w jezyku Goethego , pewnie troche mi zejdzie zeby ja zglebic. Mam nadzieje ze choc w czesci postanowil opisac swoje perypetie zwiazane z produkcja odznak i jesli cos na ten temat znajde, napewno dodam. |
Rozumiem, że chodzi o "Ein Künstler-Leben und gesellschaftliche Erinnerungen aus kaiserlicher Zeit", Dresden 1930? W takim razie postaram się również ją zdobyć. _________________ pozdrawiam
Tomek
============================
https://tompress.shop - aktualizacja w czwartki od godz. 20.00
Czw 03 Sty, 2019 18:47
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
boch_62
Podpułkownik

|
|
|
tompress napisał: | matthew napisał: | /.../ Jak sie okazuje Walter S. byl rowniez pisarzem i nawet zdazyl napisac swoja autobiografie. Akurat udalo mi sie ja trafic ale ze jest ona wydana w jezyku Goethego , pewnie troche mi zejdzie zeby ja zglebic. Mam nadzieje ze choc w czesci postanowil opisac swoje perypetie zwiazane z produkcja odznak i jesli cos na ten temat znajde, napewno dodam. |
Rozumiem, że chodzi o "Ein Künstler-Leben und gesellschaftliche Erinnerungen aus kaiserlicher Zeit"? W takim razie postaram się również ją zdobyć. |
I po jej przeczytaniu (niestety ja generalnie niemieckiego "nie łykam") powiecie nam Panowie co zacz Schott robił, a czego nie robił.
To tak na rozluźnienie dyskusji
Pozdr
Jarek _________________ Jeżeli może być gorzej, bądź optymistą - teraz jest dobrze
Czw 03 Sty, 2019 18:47
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
matthew
Aspirant

|
|
|
tompress napisał: | Rozumiem, że chodzi o "Ein Künstler-Leben und gesellschaftliche Erinnerungen aus kaiserlicher Zeit", Dresden 1930? W takim razie postaram się również ją zdobyć. |
10-4
Czw 03 Sty, 2019 18:48
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki w tym forum Możesz ściągać pliki w tym forum
|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Redakcja magazynu "Inne Oblicza Historii" nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
|
 |