| | FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Rangi | Rejestracja | Profil | Wiadomości | Zaloguj
Linki | Ekipa | Regulamin | Galeria | Artykuły | Katalog monet | Moje załączniki

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
erkael56
Major

Major




Posty: 1569
Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

Super zaćmienie Księżyca!

27.VII.2018 tego dnia będzie miało miejsce najdłuższe i niemal całkowite zaćmienie Księżyca.
Zaćmienie rozpocznie się już o godzinie 15:13 GMT/17:13 CEST, całkowite zaćmienie zacznie się o 17:30 GMT/19:30 CEST, maksimum osiągnie o 18:22 GMT/20:22 CEST i będzie trwało do 19:14 GMT/21:14 CEST. Spektakl zakończy się o godzinie 21:31 GMT/23:31 CEST. Pozostało nam tylko modlić się o pogodę! Nas oczywiście obowiązuje czas CEST!

Wto 17 Lip, 2018 8:04

Powrót do góry
ada1986
Szeregowiec

Szeregowiec




Posty: 0
Skąd: Szczecin
Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

Niestety nie wszędzie było to zaćmienie księżyca dobrze widoczne :/

Sro 01 Sie, 2018 15:49

Powrót do góry
tommy222
Szeregowiec

Szeregowiec




Posty: 0
Odpowiedz do tematu Odpowiedz z cytatem

U mnie na szczęście pogoda była...mogłem oglądać do woli Laughing

Wto 07 Sie, 2018 15:00

Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki w tym forum
Możesz ściągać pliki w tym forum



Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum.
Redakcja magazynu "Inne Oblicza Historii" nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.